Όροι Χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Η παρούσα δήλωση περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν όλες τις πωλήσεις και τις αγορές που γίνονται μέσω αυτoύ του δικτυακού τόπου. Με την πρόσβαση, την περιήγηση και / ή χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει να δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

To. Perilesvou.gr δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να απέχουν από τη χρήση / επίσκεψη του δικτυακού τόπου Perilesvou.gr

Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη

Ο επισκέπτης / χρήστης του Perilesvou.gr οφείλει:

α) να συμμορφώνεται με το σύνολο των διατάξεων που διέπει τις τηλεπικοινωνίες,

β) να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου Perilesvou.gr

Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και χρήσης του Perilesvou.gr, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στην NETIQUETTE (Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET). Οιαδήποτε ζημία προκληθεί Perilesvou.gr ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

Αποστολές προϊόντων στο εξωτερικό

Οι αποστολές  προιόντων στο εξωτερικό, θα πραγματοποιούνται προσωρινά έπειτα από τηλεφωνηκή επικοινωνία στο κατάστημα (2103233227).

Όταν κάποιος κάνει παραγγελία για παράδοση των προϊόντων στην χώρα του / θα πρέπει να γνωρίζει ότι τα προϊόντα είναι αποδεκτά και εγκρίνονται για εισαγωγή στη χώρα προορισμού / παράδοσης.

Ο αγοραστής, αποκλειστικά και μόνο, για οποιοδήποτε λόγο έχει όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε τεμάχια ή πακέτο (ή μέρος αυτών) που μπορεί να κατασχεθούν από τις τελωνειακές αρχές και αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το Perilesvou.gr δεν φέρει καμία ευθύνη αν για οποιοδήποτε λόγω η παραγγελία δεν παραδοθεί στον προορισμό της.

Ορισμένα προϊόντα που διατίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο ίσως να μην επιτρέπονται στη χώρα σας. Είναι δική σας ευθύνη να συμμορφώνεστε με τους περιορισμούς αυτούς.

Πελάτες και οι λογαριασμοί

Οι ανήλικοι, που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτό τον δικτυακό τόπο, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν, υπό την εποπτεία του κηδεμόνα τους όπου συμφωνεί και δεσμεύεται από τους όρους χρήσης. Ο οποιοσδήποτε λογαριασμός του Perilesvou.gr θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από το πρόσωπο που έχει καταχωρίσει τα προσωπικά δεδομένα του στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη κατά την δημιουργία λογαριασμού πρέπει να είναι αληθείς και ακριβείς. Η παροχή ψευδών πληροφοριών από τον χρήστη θεωρείται απάτη και υπόκειται και διώκεται από τον νόμο. Ο κάτοχος του λογαριασμού είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι οι λεπτομέρειες του λογαριασμού του παραμένει απόρρητη, και ότι η πρόσβαση στον υπολογιστή του αποτρέπει άλλους να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό του. Ο κάτοχος του λογαριασμού αποδέχεται την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που συμβαίνουν στο πλαίσιο του λογαριασμού που διατηρεί.

Το Perilesvou.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί υπηρεσίες, να τερματίσει λογαριασμούς, ή να ακυρώσει τις παραγγελίες ανά πάσα στιγμή και δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο για ψευδή στοιχεία που μπορεί να παρέχει ο οποιοσδήποτε πελάτης.

Τιμολογιακή πολιτική

Όλες οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική ευχέρεια του Perilesvou.gr Οι χρεώσεις γίνονται στο νόμισμα που έχετε επιλέξει για να ψωνίσετε. Το Perilesvou.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία που περιλαμβάνει εσφαλμένες τιμές που ενδέχεται να προέκυψε λόγω της εισαγωγής λανθασμένων δεδομένων, σφάλματα κώδικα, hacking, εσφαλμένη τιμολόγηση από τον παραγωγό / κατασκευαστή, λάθος μετάφρασης, κλπ.

Οι τιμές είναι διαπραγματεύσιμες κατόπιν συνεννόησης με το Perilesvou.gr και αφορά συνήθως το είδος της συναλλαγής, την ποσότητα, τα προϊόντα και τον τρόπο πληρωμής.

Τα ταχυδρομικά τέλη διακίνησης και κόστος συσκευασίας υπολογίζονται όταν ολοκληρώνεται η παραγγελία ή κατόπιν συνεννόησης απευθείας με το Perilesvou.gr

 

H αποστολή των προϊόντων γίνεται με ταχυμεταφορά (υπάρχει υπηρεσία εντοπισμού του δέματος σας) και απαιτείται να υπογράψετε κατά την παράδοση. Ο χρόνος αποστολής είναι 4 έως 7 εργάσιμες μέρες για Ευρώπη και 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδος, ανάλογα με τον γεωγραφικό προορισμό. Οι παραγγελίες που γίνονται τις καθημερινές έως τις 11.00πμ παραδίδονται στην εταιρεία courier αυθημερόν (εφόσον βέβαια το προϊόν υπάρχει σε διαθέσιμο στοκ). Οι παραγγελίες που γίνονται αργίες ή Σαββατοκύριακα εκτελούνται την αμέσως πρώτη εργάσιμη ημέρα.

Εάν δεν είμαστε σε θέση να σας στείλουμε την παραγγελία, λόγω έλλειψης προϊόντος, κτλ, μέσα σε τρεις μέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής.

Κάθε δασμός ή φόρος εισαγωγής, που επιβάλλονται από τις αρχές της χώρας όταν φθάνει στη χώρα σας η παραγγελία, επιβαρύνει αποκλειστικά μόνο εσάς.

Να κάνετε έλεγχο της διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας καθώς η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση παραγγελιών σε λάθος διεύθυνση. Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος και αναλαμβάνει το κόστος για την επαναποστολή ή επιστροφή παραγγελίας εξαιτίας λανθασμένης διεύθυνσης.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, και  μέσω Paypal. Η πιστωτική σας κάρτα θα χρεώνεται με το σύνολο της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς και το κόστος μεταφορικών, όταν επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας. Για παραδόσεις εντός Ελλάδος υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής.  Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, αφού προηγηθεί παραγγελία μέσω email και επιβεβαιωθεί από εμάς, καταθέτοντας το σύνολο της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς και το  κόστος μεταφορικών.

Κυριότητα

Όταν σας παραδοθεί η παραγγελία τότε αποκτάτε και την κυριότητα όλων των προϊόντων. Το Perilesvou.gr δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσετε στα προϊόντα εκτός και αν η ζημιά οφείλεται σε υπαιτιότητα / λάθος του παραγωγού και καλύπτεται από εγγύηση.

Πολιτική επιστροφής

Εάν μια παραγγελία δεν παραληφθεί ή αν ένα προϊόν που ελήφθη είναι είτε ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, τότε μια αίτηση επιστροφής πρέπει να κατατεθεί στο Perilesvou.gr εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων.

Η αίτηση σας και άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Perilesvou.gr Κατόπιν θα υπάρξει μια διαδικασία διερεύνησης και αν το αποτέλεσμα οδηγεί σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα όσων ισχυρίστηκε ο πελάτης, τότε στη συνέχεια ένας αριθμός Εξουσιοδότησης Επιστροφής Υλικού (ΕΕΥ) θα διατεθεί στον πελάτη και τότε μόνον τα ελαττωματικά αγαθά μπορούν στη συνέχεια να επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που απαιτείται αντικατάσταση ή επιστροφή επειδή το προϊόν δεν είναι της αρεσκείας σας ή δεν ήταν όπως το αναμένατε, εκτός από την περίπτωση όπου αλλάξατε γνώμη για την αγορά, τότε τα έξοδα αποστολής και άλλες επιβαρύνσεις θα βαρύνουν εσάς. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει πρώτα να παραλαμβάνονται τα προϊόντα από εμάς στην αρχική τους κατάσταση που απεστάλησαν.

Οι παρακάτω επιλογές είναι διαθέσιμες:

Πιστώσεις: ο κατάλληλος λογαριασμός θα πιστώνεται στο ποσό της συναλλαγής που πραγματοποιείται και στην αξία που το νόμισμα που επιλέξατε έχει την ημέρα που κάνατε την συναλλαγή.

Επιστροφή: Εάν πρόκειται να γίνει επιστροφή χρημάτων τότε η συναλλαγή θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή (δηλαδή αν η πληρωμή έγινε με Visa, η πίστωση θα γίνει πάλι με Visa).

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στην περίπτωση που αλλάξατε την γνώμη σας για την αγορά. Για αυτό να είσαστε προσεκτικοί κατά την παραγγελία, διότι επιστροφές και αλλαγές δεν επιτρέπονται.

 Άδεια χρήσης και πρόσβασης του δικτυακού τόπου

Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Perilesvou.gr παρέχεται μόνο για τον σκοπό της πρόσβασης και σωστής χρήσης των υπηρεσιών που παρέχει. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση τμήματος του δικτυακού τόπου. Κανένα τμήμα αυτού του δικτυακού τόπου δεν μπορεί να αναπαραχθεί για οποιοδήποτε λόγο, καθώς επίσης κανένα μέρος του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων των λογοτύπων, εμπορικών σημάτων, ή καταχωρήσεων, δεν μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε αλλού εκτός από το Perilesvou.gr , εκτός εάν έχει χορηγηθεί γραπτή άδεια. Επιτρέπεται η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο του Perilesvou.gr, υπό την προϋπόθεση ότι οι χρήστες δεν θα παρεμβαίνουν, ή να προσπαθούν να παρέμβουν σε οποιοδήποτε τμήμα του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Προσωπικά Δεδομένα & Ασφάλεια

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000), όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).

Τα προσωπικά δεδομένα (ονόματα, διευθύνσεις κλπ) που τυχόν θα συλλέγονται ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «συνδέσμων» (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, το Perilesvou.gr δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης / επισκέπτης του Δικτυακού μας τόπου έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Αποζημίωση

Συνομολογείται διά της παρούσης ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του Δικτυακού μας τόπου οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφή δική σας παράβαση, αναλαμβάνετε την υποχρέωση αφενός να παρέμβετε στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσετε το Δικτυακό μας τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

Ασφάλεια 

Για λόγους ασφαλείας δεν δεχόμαστε λεπτομέρειες πιστωτικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, fax ή τηλεφωνικώς.

Περιορισμός ευθύνης Δικτύου 

Το Perilesvou.gr , χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα.

Το Perilesvou.gr δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου. Οι πληροφορίες και οι υπηρεσίες παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, τις οποίες όλες ρητά αρνείται το Perilesvou.gr, ακόμη και εκείνες περί εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας.

Το Perilesvou.gr σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου, ούτε ακόμη την έλλειψη «ιών», είτε πρόκειται για το Perilesvou.gr, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

Αν η χρήση του δικτυακού τόπου που κάνετε προκαλεί την ανάγκη για συντήρηση, επισκευή ή διόρθωση του εξοπλισμού ή δεδομένωναναλαμβάνετε όλο το κόστος της δαπάνης για επιδιόρθωση.

 

Αποκλεισμός συμβουλών 

Οτιδήποτε παρέχεται στους χρήστες / επισκέπτες μέσω του Δικτυακού μας τόπου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ότι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

Σύνδεσμοι” (links) προς άλλα sites

Ο Δικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Δίκαιο και δικαιοδοσία

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια της Ελλάδος.